WAT WE DOEN

Vermesound helpt op een manier die bij u past. Klinkt logisch maar is in de professionele audiovisuele branche niet per definitie vanzelfsprekend.

We vragen door en luisteren goed naar uw wens. We hebben geen standaardoplossingen op de plank liggen want iedere situatie en iedere behoefte is anders.

Vaste installaties.

  • U wilt een presentatiesysteem voor in uw bedrijf in een vergaderzaal. U denkt aan een beeldscherm of een projector maar wat is het verschil tussen die twee opties? Dan moet er ook nog geluid bij komen en sprekers die voor de groep staan moeten ook nog te horen zijn. Waar begint u aan? Hulp of een klankbord zou prettig zijn toch?
  • U organiseert een muziek- of dansevenement en de uitvoering moet voor een publiek goed uitgelicht worden en de versterking van de muziek moet uitgebalanceerd zijn. Huurt u een paar lampen en luidsprekers en sluit u de boel zelf aan? Of laat u niets aan het toeval over en vraagt u eerst informatie aan en advies op maat, binnen uw budget.

We houden het graag persoonlijk en we vertellen wat we kunnen doen het liefst in een persoonlijk gesprek.

U kunt ook op onze sociale media platformen eerst checken wat we doen en wie we zijn. Reageer vooral direct op onze posts en stel uw vragen direct.

Energieke vakidioten, no nonsens en voor alles een oplossing

Ad van der Leeden

VermeSound is voor ons een vaste keus wat betreft de technische productie aangaande live optredens. Betrouwbaar en professioneel.

Fabian van der Linden, The Passengers

Ze luisteren goed naar je wensen, denken mee en leveren vervolgens vakwerk.

Rita Vermeulen, Studio Avalon

Bij VermeSound wordt hard gewerkt en vooral met veel toewijding

Annar Nooteboom

Volledig kunnen focussen op mezelf en m’n band omdat John & Ezra alles onder controle hebben!

Maarten Willemsen, The Passengers

VermeSound is een betrouwbaar bedrijf met kundig personeel

Naƫl Schipper

Meedenken en goede service door deze professionele licht- en geluids mannen.

Mike Blom, BLOMVISION

Installaties

VermeSound levert op maat gemaakte installaties. Of dit nu het samenstellen van een standaard setje is, of een installatie met op maat gemaakte oplossingen, voor beide kunt u bij VermeSound terecht.
Twijfelt u of uw project geschikt is voor ons, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina!

Evenement techniek

VermeSound regelt de techniek voor uw live-event. Of dit nu het uit versterken van een band is, het verzorgen van de evenemententechniek of het geluid verzorgen bij een conferentie, u kunt hiervoor allemaal bij ons terecht, en meer!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan nu contact met ons op!

Neem contact met ons op